Αγαπητοί επισκέπτες!
Το ιστορικό που καταχωρείται έχει απώτερο σκοπό την ενημέρωσή σας για δύο λόγους :
• Πρώτος και κύριος λόγος το να γνωρίζετε ποιοι ειναι οι “Κοτοπουλάδες” και να μην πλανάσθε από σφετεριστές της επωνυμίας μας όπως: κόκκινοι κοτοπουλάδες, μπλέ κοτοπουλάδες, ροζ κοτοπουλάδες, κ.λ.π.
• Δεύτερος λόγος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς διότι μας υποστηρίζατε για είκοσι περίπου συνεχόμενα χρόνια και συνεχίζετε και σήμερα... και παράλληλα να ενημερωθείτε για τις διευθύνσεις που λειτουργούν τα ΓΝΗΣΙΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣΑΔΙΚA “ΟΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΕΣ”.

 

Κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1980, ο ιδρυτής της αλυσίδας Σαντουϊτσάδικο οι Κοτοπουλάδες, - μάγειρας στο επάγγελμα - διαπίστωσε ότι οι καιροί αλλάζουν και επειδή κυρίως οι νέοι/νέες είναι διαρκώς απασχολημένοι με κύρια και με συμπληρωματική εργασία/σπουδές, δεν προλαβαίνουν να «τραπεζωθούν». Το γρήγορο φαγητό είναι πλέον αναγκαίο και επιβαλλόμενο!
Με γνώμονα τα δύο αυτά δεδομένα (γρήγορο + αναγκαίο) αποφάσισε να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό με την καντίνα του στο Δήμο Περιστερίου δύο δεδομένα :
• ποιοτικό προϊόν • γρήγορο σέρβις
Με βάση την θέληση για επιτυχία και γνωρίζοντας την πραγματικά σημαντική διατροφική αξία που έχει το κοτόπουλο, άρχιζε να πουλά σάντουιτς με κοτόπουλο (πρώτος με χειροποίητη σούβλα). Στην περίοδο 1990-1991, προστέθηκαν άλλες γεύσεις (χοιρινό/λουκάνικο) και με κάποιες συμβουλές / προτάσεις καλοπροαίρετων πελατών τα προϊόντα οριστικοποιήθηκαν ως έχει σήμερα. Τα οκτώ χρόνια λειτουργίας και προσφοράς προϊόντων με καντίνα, αποτέλεσαν το πρώτο σκαλοπάτι στην επιτυχία και στην περαιτέρω πορεία μας.

 

Οι ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΕΣ λειτουργούν πλέον σε σταθερό κατάστημα στην ακόλουθη διεύθυνση :
• ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (Λεωφόρος Αθηνών 27)
Και σε σύντομο χρονικό διάστημα ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ...

Στυλιανός Φίλιος
Υπεύθυνοι ανάπτυξης - διαφήμισης: Στ. Φίλιος - Χρ. Γεροντίδης